Khamis, 7 Januari 2010

Happy New Year 2010

Tahun baru 2010 datang menjenguk kita tepat pada jam 12.00a.m. Apa makna kedatangan tahun baru??maknanya..umur semakin meningkat, ada azam baru, perubahan daripada segi fizikal dan mental…so, apa azam korang tahun baru ini??aku tahun ini berazam untuk sihat seperti biasa..insyAllah, nak sambung pengajian aku yang dah lama sangat tertangguh,dan nak jadi baik sikit..hope semua ini akan tercapai..insyAllah..doakan ye…

Untuk korang semua…

Selamat tahun baru…
semoga apa yang kita cita-cita kan akan menjadi kenyataan..
amin..

5 ulasan:

  1. Salam selamat thn baru juga..harap begitu semoga harapan yg kita doakan termakbur hendaknya..akk turut bedoa agar kita same2 puluh dari panyakit yg di hadapi walau pun akk bukan pegidap kanser (akk peringkat awalan pesakit SLE@Lupus)..insyaAllah..dan bebykan bedoa pada yg maha Esa..Amin

    BalasPadam
  2. salam...belum terlewat rasanya nak wish tahun baru 2010. Moga tahun baru ini mbuka lebaran baru utk along. akak doakan cepat sembuh dn dapat mjalani hidup spt org lain...kuatkan semangat dik!

    BalasPadam
  3. Kalau kanser makanlah buah jeruju

    BalasPadam
  4. Selamat tahun baru 2010 di ucapkan walau dah masuk pertengahan Januari.. Harap adik tabah dalam menghadapi semua dugaan Allah.. Kuatkan semangat, banyakkan berdoa dan yakin Allah akan menyembuhkan penyakit adik.

    BalasPadam